Η Αmazon επενδύει σε Τορόντο και Βανκούβερ

Η Amazon βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας μίσθωσης για να ανοίξει νέα γραφεία στο Τορόντο και στο Βανκούβερ, σύμφωνα με πληροφορίες της Financial Post.

Ο Ross Moore, ανώτερος αντιπρόεδρος της Cresa Vancouver, δήλωσε ότι η Amazon σχεδιάζει να μισθώσει 147.000 τετραγωνικά μέτρα σε ένα νέο κτίριο που σχεδιάστηκε από την Oxford Properties στο κέντρο του Βανκούβερ, ενώ παράλληλα αποσκοπούσε στη διασφάλιση χώρου στο Τορόντο Scotia Plaza.

employees work at the Amazon Fulfillment center in Robbinsville Township, N.J. Amazon is holding a giant job fair Wednesday, Aug. 2, and plans to make thousands of job offers on the spot at nearly a dozen U.S. warehouses. (AP Photo/Julio Cortez)

Εκπρόσωπος της Amazon δεν σχολίασε μέχρι στογμής τα αναφερόμενα σχέδια επέκτασης. “Δεν έχω τίποτα να μοιραστώ σχετικά με νέους χώρους γραφείων που έρχονται στο Τορόντο ή το Βανκούβερ αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο εκπρόσωπος στο The Post. “Μπορώ να σας πω ότι βρίσκουμε εξαιρετικό ταλέντο και στις δύο πόλεις και μεγαλώνουμε! Από σήμερα έχουμε πάνω από 100 θέσεις εργασίας στο Τορόντο και πάνω από 300 στο Βανκούβερ “.

greekvision.ca

Advertisements