Το πετιμέζι από τη Γενισέα Ξάνθης γλυκαίνει το ελβετικό κρασί

Κρασί με τη γλύκα του ελληνικού (και πιο συγκεκριμένα του ξανθιώτικου ) πετιμεζιού θα γεύονται οι απαιτητικοί Ελβετοί καταναλωτές. Δύο τόνοι πετιμεζιού από ζαχαροκάλαμο, που παρήγαγαν οι γυναίκες μέλη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚοινΣΕπ)»Γενισέα», ξεκίνησαν σήμερα το ταξίδι για την Ελβετία, που θεωρείται η πιο «σκληρή» αγορά της Ευρώπης, όπου οι ειδικοί θα το «παντρέψουν» με κρασί.

amna.gr

Advertisements